ERZURUM / KARAÇOBAN - İsmet İnönü İlkokulu

Ara

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Oğuzhan YAŞAR'ın yürütücüsü olduğu proje kapsamında 7.sınıf öğrencilerimizin yazdıkları hikayeler "Seçme Hikayeler Kitabı" adıyla kitaplaştırıldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Eğitimin tüm kademesinde öğrencilere ücretsiz destekler sürdürülüyor. 400 bini okul öncesi eğitimde olmak üzere 1.8 milyon öğrenciye ücretsiz yemek sunuluyor.

153 Milyon Ders Kitabı

160 Milyon Yardımcı Kaynak

1.8 Milyon Öğrenciye Ücretsiz Yemek

Kas

Erzurum okul sporları il müsabakalarında okul futbol takımımız çeyrek finalde Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulunu 2-1 mağlup ederek yarı finale çıktı. Bu başarıda emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Takımımıza final yolunda başarılar dileriz.

Kas

Sevgi,saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Erzurum okul sporları il müsabakalarında okul futbol takımımız grup maçlarını yenilgisiz tamamlayarak çeyrek finale çıktı. Okul futbol takımımızı ve öğretmenlerimiz Özgür Taşkıran ve Büşra Yılmaz'ı tebrik ederiz.

Gelecek maçlarda okul futbol takımımıza başarılar dileriz.

Kas

Öğrencilerimizle birlikte Erzurum Türk Spor Tarihi Müzesi, İl Halk Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi gezisi düzenlenmiştir.

Kas

Erzurum okul sporları il müsabakalarında okulumuzu temsil edecek olan okul futbol takımımıza başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisi Özgür YENER tarafından Güvenli Trafik Eğitimi Semineri verilmiştir.Başta İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

"Eğitim, üretim ve istihdam" pusulamızla yeniden ayağa kaldırdığımız mesleki eğitimi, ülkemizin ekonomik kalkınmasının en önemli hamlelerden biri kabul ediyor ve güçlendirmeye devam ediyoruz.

"Her çocuk benzersizdir." dedik ve "eğitimde fırsat eşitliği" ilkemizin rehberliğinde evlatlarımızın ve velilerimizin yardımcı kaynak sorununu kökten çözdük.

Kütüphanelerimiz;

eğitimin tarih, kültür ve sanata açılan penceresi ve okullarımızın kalbi olmaya devam etsin diye tüm kurumlarımızı kütüphanelerle donattık. Kitap sayısını 28 milyondan 80 milyona yükselttik.

#EğitiminYüzyılı

Okulumuz da 29 Ekim Cumhuriyet Bayram kutlama programı düzenlend.

Eyl

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz OĞUZHAN YAŞAR ve REMZİ GÜNEŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.Seçim sonucunda Halit KAVAKLI 165 oy alarak Okul Meclis Başkanı oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Demokrasi ve seçim kültürü oluşturmak adına öğrencilerimiz ile Öğrenci Meclis Başkanlığı seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Eyl

İmam Hatip Ortaokulu tanıtım amacıyla okulumuzda olan dersler ve eğitim-öğretim hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır. Bu bağlamda Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün resmî sayfasında olan İmam Hatip Ortaokulları tanıtım sunusu,afiş vb. araçlardan faydalanılmıştır.

Eyl

Okulumuz Meclis Başkanlığı seçimi için adaylar tüm öğrencilere seslenerek oy istediler ve çeşitli vaatlerde bulundular.

Haz

Okulumuz Rehber öğretmeni Mustafa EMEÇ tarafından Aile Okulu Programı Kapsamında velilerimize çocuk mahremiyeti semineri verildi.