ERZURUM / KARAÇOBAN - İsmet İnönü İlkokulu

Ara

Okulumuz öğretmenlerine, genel hedef kapsamında okul psikolojik danışmanı Yeşim GÜMÜŞ tarafından Psikolojik Sağlamlık semineri verilmiştir.Risk faktörleri ve buna yönelik koruyucu faktörler üzerinde durulmuş ve psikososyal olaylar veyahut örseleyici durumlar karşısında verdiğimiz tepki düzeyimizin derecesi, psikolojik sağlamlığımız ile orantı düzeyi üzerine çalışma gerçekleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda pasta kesilerek kutlandı. Emeği geçen başta okul müdürümüz Berkay EZANOĞLU, müdür yardımcılarımız İrfan PETEK, Oğuzhan YAŞAR ve Kaan ÇETİN’e teşekkür ederiz.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygıyla anıyor, gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisi tarafından Güvenli Trafik Eğitimi Semineri verilmiştir.Başta İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim söyleşileri kapsamında okulumuz öğrencilerine Atatürk Üniversitesi Doç.Dr.Kübra ÖZDEMİR tarafından “Sporun Yaşam Kalitesine Etkileri” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yıl kutlama programı coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Ekm

Yıldız kızlar futbol il birinciliği müsabakalarında okulumuz yine yeniden il birincisi olmuştur. Takımımızı ve hocamızı tebrik ediyoruz. Gruplarda okulumuzu ve ilimizi temsil edecekler.Bu yolda takımımıza başarılar diliyoruz.

Ekm

Özel hedef olarak belirlenen meslek seçiminde  yetenek,ilgi kişisel özelliklerin ilişkisi kapsamında velilere yönelik broşür hazırlanmıştır.Bu broşür; meslek ile yetenek ilgi ilişkisi nedir?Çocuğunuzun meslek seçiminde nelere dikkat edilmeli  ve yeteneğe dikkat ediliyor mu bu seçimlerde? bu soruların cevabı gözetilerek broşür hazırlanmış olup velilere gönderilmiştir.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi okulumuz öğretmenleri Zülal SESLİ ve Merve ULAŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Seçim sonucunda 6-B sınıfı öğrencimiz Muammer BEYAZDUMAN 96 oy alarak Okul Öğrenci Meclis Başkanı oldu.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

t3 vakfı Bilim Erzurum ekibi  tarafından okulumuz öğrencilerine eğlenceli oyunlar, etkinlikler ve tiyatro gösterisi yapıldı. Bu etkinlik için Bilim Erzurum ekibine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulda velilere yönelik şiddeti önleme çalışması adı altında broşür dağıtılmıştır.

May

03-06 Mayıs arası Ardahan ilinde düzenlenecek olan okul sporları Yıldızlar kız futbol grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan okul kız futbol takımımıza başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlam töreni yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik  polisi tarafından Güvenli Tafik Eğitimi Semineri verilmiştir.Başta İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan , İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102.yıldönümünü kutluyoruz. İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u ,Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını , ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Ock

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Oğuzhan Yaşar'ın yürütücüsü olduğu proje kapsamında içeriğinde 7.sınıf öğrencilerimizin yazmış olduğu hikayeler bulunan " Seçme Hikayeler Kitabı " adlı kitabımızın tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bu proje de emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı sayın Okul Müdürümüz Fatih KAVAKLI'ya teşekkür ediyoruz.